Bota din depression i Borås

Hej alla läsare! Idag kommer jag att skriva ett ganska jobbigt inlägg, som kommer handla om psykisk ohälsa, närmre bestämt depression i Borås. Ni är många som har följt mig nu i ganska många år, och flera av er har reagerat på att saker och ting kanske inte står så rätt till med mig. Det har kanske märkts i hur jag skriver, när och vad jag skriver om. Det är sånt jag förstår nu. Med det sagt vill jag säga tack till er alla som reagerat, och jag kan nu vara någorlunda ärlig med hur jag mår och vad det är som har hänt med mig. Jag har drabbats av depression, och det är inte första gången heller för den delen. Depression är ett tillstånd där känslorna trubbats av, man är konstant nedstämd och har ingen ork att göra något alls. Jag har lidit av detta nu i ett år, och har ändå gjort allt jag kunnat för att inte verka sjuk. För det är vad det är, det är en sjukdom! Och det vet jag idag och skäms inte för det. Det har krävts en hel del av mig för att komma underfund med att jag är sjuk och jag dessutom förtjänar hjälp.

Jag har fått en enorm hjälp av Livsinspiration ThereseElisabeth. Jag mår mycket bättre nu, och det är till stora delar tack vare henne. Depression kan behandlas med coachande samtal, som i mitt fall, eller med mediciner. Jag har varit öppen för vad som helst som kan fungera, och jag blev tipsad om ThereseElisabeth av en god vän. Hon är verksam i Borås, men också i Göteborgsområdet. Alla kan söka hennes hjälp, och det ångrar jag inte en enda sekund. 

Du gillar kanske också...