Kitchen Events Sweden

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med catering i Bromma med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Först och främst vill jag verkligen tipsa er läsare om det företag som jag och min sambo valde att vända oss till för inte så längesedan, nämligen Kitchen Events Sweden. Kitchen Events Sweden är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon då vänt sig till dem när det kommer till det här med catering och matlagning. Jag och min sambo behövde i höstas hjälp med catering, när vår dotter fyllde år och det vankades kalas för hela släkten. Vi letade länge efter ett företag som vi kunde känna oss bekväma med, men tyvärr stötte vi på en hel del oseriösa och oprofessionella företag, som då inte kunde ge mig den hjälp som vi kände att vi behövde. Kitchen Events Sweden kändes direkt som ett pålitligt alternativ för oss, och då företaget arbetar mycket med kundservice, kunde vi verkligen känna oss trygga och bekväma under hela processen.

De anställda visade att de direkt ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna ge oss den bästa tänkbara servicen. De visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna när det kommer till matlagning, och alla gäster blev otroligt nöjda och imponerade över maten som serverades. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Bromma, Danderyd eller Täby med omnejd att vända er till just Kitchen Events Sweden.